Mesto

Légende ci-dessous
Mesto

C_42, međunarodni izložbeni salon Citroën-a

01_Vitrine-internationale

Citroën vas poziva na Aveniju Jelisejska polja br.42 kako biste doživjeli nevjerovatna iskustva obilazeći njegov međunarodni izložbeni salon: C_42. Od njegovog otvaranja 2007, više od 10 miliona posjetilaca je otkrilo ovo jedinstveno, edukativno i zabavno mesto.

U vlasništvu brenda sa ševronima od 1927. (tokom godina ovo mesto je bilo filijala, restoran ili salon), Avenija Jelisejskih polja br.42 se 2007. vraća svom prvobitnom pozivu: da bude međunarodni izložbeni salon Citroën-a.

Sa nevjerovatnim pogledom na Pariz, sa Lounge prostorom, izložbenim zonama i Racing delom, ovaj salon je takođe i dio za razmjene i komunikaciju za svijet Citroën-a.
Predstavljene izložbe ilustruju istoriju Citroena, njegovu sadašnjost, a nude i viziju budućnosti automobila.

Arhitektura od stakla C_42

02_Architecture-de-verre

Ovaj neobični salon okružen Hosman zgradama na Jelisejskim poljima je jedino zdanje koje je u potpunosti posvećeno jednom brendu. Projekat C_42, koji je Citroën odabrao nakon međunarodnog konkursa, osmislio je i razvio arhitekta Manuelle Gautrand (Manuel Gotran).

Osmišljen kako bi se ilustrovao inovativni duh Citroën-a, C_42 je potpuno providna koverta koja, sa ševronima koji se uzdižu na fasadi, predstavlja kreativni duh brenda. Ova staklo obavija “drvo sa vozilima“ na kome su predstavljeni proizvodi i animacije.

C_42, salon koji živi u ritmu “sezona Citroën”

03_C42,-une-vitrine-vivante...

Svakog godišnjeg doba, uplivavate u novu temu: predstavljanje novog proizvoda, sportsko angažovanje, isticanje Citroën-ovih vrijednosti kao što su zaštita životne sredine, kreativna tehnologija…

Postoje još dva značajna mjesta koja su dostupna u svim godišnjim dobima. Na vrhu zgrade, Citroën Social Club Vam omogućava da uživate u svim aktuelnostima Citroën društvenih mreža u realnom vremenu. Na nivou -1, prostor Citroën Racing vam nudi nevjerovatno iskustvo sa bioskopom 4D, koji vam omogućava da otkrijete senzacije koje se osjećaju u jednom DS3 WRC !