CITROËN SMART BUSINESS PONUDA

CITROËN SMART BUSINESS PONUDA

EFEL MOTORS doo, jedini ovlasceni uvoznik Citroën vozila za Crnu Goru, omogućava pravnim licima nabavku vozila homologacije N1, koja pruža mogućnost kupovine vozila po specijalnim uslovima.
Citroën rješava na najbolji način zahtjeve svojih kupaca kojima su potrebna komercijalna vozila, sa odličnim motorima, bogatom opremom i nesvakidašnje dobrom cijenom.

CITROËN C3 BUSINESS FEEL PureTech 82 je vozilo sa 4 sjedišta, nosivosti 350kg i  opremom koja uz serijsku opremu Feel I odredjenu doplatu može dodatno da sadrži  automatski klima uređaj, audio sistem sa 7” Touch Screen ekranom u boji sa 6 zvučnika, Bluetooth, USB, Mirror Link funkciju koja povezuje mobilni telefon sa ekranom,  svijetla za maglu i komande na volanu. Benzinski motor PureTech je višestruko nagrađivan najprestižnijom svjetskom nagradom Engine Of The Word. Potrošnja goriva u gradskim uslovima je 5,7 l/100km, dok se na otvorenom putu ona smanjuje na 4,1 l/100km.

CITROËN C4 BUSINESS Feel BlueHDi 100 posjeduje 5 sjedišta za putnike i 650 kg nosivosti. Potrošnja goriva u gradskim uslovima je 4,4 l/100km, a na otvorenom putu 3,2 l/100km. Opremljen je izvanrednom bezbjednosnom opremom, a ovu serijsku opremu čine i klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na volanu i jack utičnicom, pomoć pri kretanju na uzbrdici, elektro podesivi i grijani spoljni retrovizori, sekvencijalni elektro podizači prednjih i zadnjih stakala, regulator/limitator brzine i jos dosta toga.

CITROËN BERLINGO BUSINESS L1 BlueHDi 75  ima nosivost od 666kg i 5 sjedišta za sjedenje. Potrošnja po gradu je 6,1 l/100km, a na otvorenom putu 4,6 l/100km. Posjeduje kompletnu bezbjednosnu opremu, pomoć pri kretanju na uzbrdici, klima uređaj, dvokrilna zastakljena zadnja vrata sa brisačem i grijačem,  elektro podesive spoljne retrovizore.