PONUDA PO VAŠOJ MJERI

PONUDA PO VAŠOJ MJERI

Tokom ovog ljeta EFEL MOTORS je omogućio svim zainteresovanim kupcima sjajne mogućnosti kupovine najtraženijih modela C3 i C3 Aircross.

Citroën C3 Feel – model sa izuzetnom opremljenošću sada ima više nego pristupačnu cijenu.

Za samo 11.490,00 eura, tokom ove akcije na poklon se dobijaju i automatski klima uređaj, audio sistem sa 7“ touch screen ekranom u boji, Mirror Link opcija koja omogućava da ekran svog smartphone telefona vidite na touch screen ekranu, komande na volanu, Bluetooth, USB priključak, 6 zvučnika i svijetla za maglu.

 

Citroën C3 Aircross, u najeskluzivnijem paketu  SHINE, sa mnoštvom ekskluzivne opreme, ima cijenu već od 17.690 evra.

Pored ostale bogate opreme, izdvojili bismo Citroen Connect Nav 3D, Active Safety Brake, Top Rear kamera za voznju unazad, prednje I zadnje parking senzore, Alu točak 17’’ 4EVER, biton krov.

Kupci prilikom kupovine,uz doplatu,  imaju mogućnost dodatnog izbora, intuitivnih tehnologija sa 12 sistema za pomoć u vožnji, bežičnog punjenja smartphone telefona ili Grip Control, sistema protiv proklizavanja na teškim terenima. Touch Screen ekran sa svim funkcijama veličine 7“ nalazi se na centralnom mjestu u vozilu.

Efikasnost oba modela odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih benzinskih PureTech motora najnovije generacije, nagrađivanim u protekle tri godine kao najbolji u svojoj klasi, i dokazanim dizel motorima BlueHDi sa najnovijim filterima za očuvanje životne sredine.

Pored sjajnih cijena i opreme, vrlo su pristupačni i uslovi finansiranja. Kredit je omogućen uz 4.99% kamate, bez učešća i bez dodatnih troškova na 60 mjeseci. Ako se odlučite na kupovinu preko lizinga, kamata iznosi svega 5,99%,.

Test vožnja može da se zakaže u salonu na Starom Aerodromu, Josipa Broza Tita bb ili na telefon 020/610 175 ili na mejl adresi citroen@efelmotors.com