C-AIRCROSS KONCEPT

Légende ci-dessous
C-AIRCROSS KONCEPT

C-Aircross KONCEPT je stvoren za gradove i velike prostore, moderan i prostran, predstavlja početak Citroën ofanzive u SUV segmentu u Evropi. Jedinstvena pojava C-Aircross-a nastavlja put razmišljanja koji je pokrenuo novi C3 krajem 2016. godine.

MODERAN I PERSONALIZOVAN

600x430_C-AircrossDizajn koncepta C-Aircross je poseban i raznobojan. Njegova silueta je ojačana vizuelnom zaštitom koja okružuje karoseriju u donjem dijelu.Kroz C-Aircross KONCEPT timovi Citroën dizajnera su kombinovali fluidnost linija sa autributima SUV-a, tako što je silueta vozila kompaktnih veličina: dužine 4,15m, širine 1,74m i visine 1,63m.

 

GRAFIČKA KABINA

600x430_planche_de_bord_C_AircrossNa bordu u kabini Citroën dizajneri opredijelili su se za aerodinamičnu tablu. Unutrašnji dizajn pruža osjećaj fluidnosti, modernog i prostranog. Pored mono dizajna volana sa jednostavnim kontrolama, prilagođenog istoriji brenda, instrument tabla uklapa „head up“ oštricu uklapanjem svih instrumenata u videokrug vozača.

 

SEDIŠTA INSPIRISANA SVETOM POSTELJINE

600x430_sieges_interČetiri mjesta sa mekim i udobnim sjedištima. Naprijed i pozadi su široke i prijatne sofe izrađene od materijala i tehnika tapaciranja sa reljefom alkantara. Pored visokog kvaliteta sjedišta su i prirodna i korisna, i nude jedinstveni osjećaj inspirisan svijetom posteljine.Prilagođena na položaj tijela, obećavaju drugačiji doživljaj puta.