Survolt

Dizajn

01_Design

Survolt, inovativan i senzualan

Sa svojim kompaktnim dimenzijama, Survolt preuzima stilističke kodove iz svijeta sportskih vozila i prilagođava ih sebi. Njegov pogled, koji je istovremeno šarmantan i dubok, funkcioniše poput magneta, po ugledu na fine horinzontalne farove sportskih kupea sa visokim performansama. Svijetleći potpis koji se sastoji od led lampica doprinosi savremenom izgledu.
Survolt se igra materijalima i ima dve boje: sivu anthracite i crvenu fuchsia.

Kabina

02_Habitacle

Survolt, sportska elegancija

Survolt-ove kabina je poput lebdeće ćelije, to je stakleno okruženje omreženo hromiranim detaljima, poput divnog nakita. Njegov moto je prekršiti konvencije luksuza kako bi ih spojio sa onima iz sporta.

Njegova kabina je zamišljena kao preplitanje dva svijeta koja su suštinski različita. Sve je osmišljeno kako bi se doprinijelo jedinstvenom zadovoljstvu oba putnika i kako bi im se pružilo nevjerovatno iskustvo.

Velike staklene površine doprinose osvijetljenosti i osjećaju prostora. To je suprotno od onoga što danas nudi jedno sportsko vozilo.

Performanse

03_Performance

Survolt, transcedentna moć i uzbuđenje

Survolt, koji je ispred svog vremena, očarava svojom inovativnom tehnologijom koja štiti životnu sredinu. Po ugledu na Revolte, Survolt ima 100% električni pogon. Ova inovacija mu omogućava da spoji sportske performanse sa brigom o životnoj sredini i trajnim razvojem.

Ovo tehnološko rješenje, još uvek veoma rijetko u svijetu sporskih vozila, predstavlja spoj koji je izgledao nemoguć. Ali Citroën se usuđuje, Citroën stvara, Citroën krši konvencije kako bi ih oplemenio. Nudeći vožnju koja je besprekorna u zaštiti životne sredine, njegov pogon kombinuje uživanje u vožnji, uzbuđenje, visoke performanse i dinamičnost, a sve to uz komfor, jer je ovo vozilo tiho.

Sa Survolt-om, Citroën nudi novu viziju automobila, viziju inovativnog brenda koji je okrenut kreativnosti i tehnologiji.