C3 WRC

Sa otkrivanjem verzije 2019 C3 WRC-a, povodom predstavljanja sezone, 12. januara u Birmingemu, novo poglavlje se otvara za Citroën Total WRT.

C3 WRC 2019

POSLEDNJE VOZILO CITROËN RACING-A U BOJAMA STOGODIŠNJICE

2

NABILDOVANI DIZAJN

Large-photo-1-C3-WRC_555x318

BALANS, SNAGA I IDENTITET

Dosta se radilo na aerodinamičnosti za više performansi i stabilnosti pri velikim brzinama. Prednji kraj predstavlja produžetak bočne linije karoserije, kako bi se dobilo na ravnoteži i snazi. Dvostruki ševroni se produžavaju do LED svetala, a svjetlosnim potpisom u dva reda ističe se identitet brenda Citroën.

PERFORMANSE NA SVIM PODLOGAMA

Large-photo-2-C3-WRC_555x318

AERODINAMIČNOST

Zadnji branik je dizajniran tako da izbacuje zemlju i snijg na rastresitim podlogama.

Nevjerovatni zadnji spojler dopunjuje aerodinamičnu cjelinu i, na taj način, doprinosi ukupnim performansama vozila Citroën C3 WRC.

TEHNOLOŠKA OTKRIĆA

Large-photo-3-C3-WRC_555x318

NAJBOLJI MOTOR KOJI JE CITROËN IKAD STVORIO

«Usuđujem se da kažem da je Citroën C3 WRC opremljen najnaprednijim motorom koji smo do sada napravili. Tokom našeg angažovanja u WTCC, odmakli smo se od relija i to nam je omogućilo da pristupimo ovom izazovu sa novim pogledom. Nova GRE pravila su stroga, ali nude dovoljno slobode za nova rješenja. Sproveli smo nekoliko tehnoloških rješenja, koja vam neću otkriti! Ponosni smo na naš rad, a posebno na rad na smanjenju trenja. Posebno je zadovoljstvo što će ti radovi, jednom, da se koriste u serijskoj proizvodnji na Citroën modelima.»

Patrice Davesne, šef sektora za motore

 

 

OD MALOG GRADSKOG DO VELIKOG SPORTSKOG VOZILA

Large-photo-4-C3-WRC_555x318

C3 WRC je racing i sportska verzija Citroën-a C3. On nasleđuje njegov jedinstveni izgled, prednji harizmatični kraj, pogled i moćno držanje… Dokaz da, uz malo treninga, mali gradski može da postane veliki sportski automobil!

OTKRIJTE CITROËN C3

C3 WRC MINIJATURE

Large-photo-5-C3-WRC_555x318

Pridružite se trci sa minijaturama Citroën Racing-a! One prate istoriju i sportski duh brenda kroz modele poput Citroën-a C3 WRC 2017, C-Elysée-a WTCC 2015, Citroën-a DS3 WRC 2011, ali i…

Cena 1/64: 6 €
Cena 1/43: 39 €

NARUČITE