NOVI CITROËN C4 X – ELEGANCIJA LIFTBEKA, PREFINJENOST LIMUZINE I STAV SUV-a

Citroën predstavlja novu elegantnu, atraktivnu i pristupačnu alternativu klasičnim modelima srednje veličine.  Novi C4 X kombinuje eleganciju hečbeka, moderan stav SUV-a i sa dužinom od 4,60 m vječni karakter berline sa 4 vrata. Nudi konektivnost poslednje generacije zahvaljujući intuitivnom interfejsu My Citroën Drive Plus, koji je predstavljen na novom Citroënu C5 X.

Zavodljivom kombinacijom dizajna i udobnosti novi C4 X naglašava prostranost i sveopšti osjećaj sigurnosti zahvaljujući velikom prostoru za koljena u drugom redu i velikom prtljažniku od 510 litara. Ističe se svojom udobnošću u kabini zahvaljujući ekskluzivnom programu Citroën Advanced Comfort, sa sjedištima Advanced Comfort i oslanjanjem na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®.

Dostupna su tri Citroën PureTech benzinska i jedan BlueHDI dizel motor za C4 X, kao i 100% električni motor za ë-C4 X.

Novi C4 X učestvuje u ubrzanju energetske tranzicije sa modelom ë-C4 X sa potpuno električnim motorom i 0% emisije štetnih gasova. ë-C4 X nudi, u WLTP ciklusu, domet do 360 km sa električnim motorom od 100 kW i 136 KS, kao i brzo punjenje (100 km/10min.). Električni motor je tih, bez vibracija i omogućava neprestani pristup gradovima sa ograničenjem vožnje u centru.

Posjetite prodajni salon u zvaničnoj dilerskoj mreži, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u Citroënu koji će vas potpuno oduševiti.

Iskoristite promotivne cijene i po sjajnim uslovima nabavite najnoviji Citroën C4 X.

Novi Citroën C4 X  je dio programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

MIRROR SCREEN

Funkcija Mirror Screen vam omogućava da, preko aplikacija Android Auto, Apple CarPlay™ i MirrorLink®, pronađete kompatibilne aplikacije vašeg smartphone-a na touchscreen tabletu u vozilu.