NOVI CITROËN C5 X – PUTOVANJE U PRAVOJ LIMUZINI

Svojim stilom, C5 X savršeno predstavlja Citroënovu filozofiju. Potpuno originalan, C5 X je spoj elegancije limuzine, dinamičnosti karavana i izdignutog držanja SUV-a.

C5 X pruža potpunu bezbrižnost zahvaljujući udobnosti u prostranoj kabini, aktivnom oslanjanju i sjedištima Advanced Comfort.

Raspolaže modernim tehnologijama sa proširenim Head up displejom, sistemima za pomoć u vožnji, koji uvode poluautonomnu vožnju, i sa potpuno novim komunikacionim interfejsom na touchscreen HD ekranu od 12’’ sa glasovnim prepoznavanjem.

Iz kabine C5 X-a se širi osjećaj topline, sigurnosti i prostranosti. Elegancija i komfor, udruženi sa inovativnom, ali diskretnom tehnologijom, ključne su riječi ove unutrašnjosti koja pruža dobrodošlicu, potpuno u skladu sa Citroënovom tradicijom.

Posetite prodajni salon, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u najudobnijem i najatraktivnijem Citroënu na našem tržištu.

Iskoristite promotivne cijene i po sjajnim uslovima nabavite najnoviji Citroënov model C5 X.

Novi Citroën C5 X  je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

MIRROR SCREEN

Funkcija Mirror Screen vam omogućava da, preko aplikacija Android Auto, Apple CarPlay™ i MirrorLink®, pronađete kompatibilne aplikacije vašeg smartphone-a na touchscreen tabletu u vozilu.