ZABLISTAJTE UZ SHINE OPREMU

Efel Motors je i ovog puta svim zainteresovanim kupcima omogucio sjajne pogodnosti za kupovinu najtraženijih modela Citroën C3 i Citroën C 3 Aircross.

Efel Motors je i ovog puta svim zainteresovanim kupcima omogucio sjajne pogodnosti za kupovinu najtraženijih modela Citroën C3 i Citroën C 3 Aircross.

Citroën C3 Shine – model sa izuzetnom opremljenošću sada ima više nego pristupačnu cijenu.

Za samo 12.490,00 eura , pored najekskluzivnijeg paketa opreme Shine, koji izmedju ostalog  sadrzi parking senzore, automatski klima uređaj, audio sistem sa 7“ touch screen ekranom u boji, Mirror Link opcija koja omogućava da ekran svog smartphone telefona vidite na touch screen ekranu, komande na volanu, Bluetooth, USB priključak, 6 zvučnika i svijetla za maglu, metalik boju, tokom ove akcije na poklon dobijate set zimskih guma i Alu tockova.

Citroën C3 Aircross, u najeskluzivnijem paketu  Shine, sa mnoštvom ekskluzivne opreme, ima cijenu već od 17.990 evra.

Pored ostale bogate opreme, izdvojili bismo Citroën Connect Nav 3D, Active Safety Brake, Top Rear kamera za voznju unazad, prednje i zadnje parking senzore, biton krov, metalik boja.

Uz C3 Aircross Shine, tokom ove akcije, na poklon se dobijaju 4 zimske gume i Alu tockovi 17“.

Kupci prilikom kupovine,uz doplatu,  imaju mogućnost dodatnog izbora, intuitivnih tehnologija sa 12 sistema za pomoć u vožnji, bežičnog punjenja smartphone telefona ili Grip Control, sistema protiv proklizavanja na teškim terenima. Touch Screen ekran sa svim funkcijama veličine 7“ nalazi se na centralnom mjestu u vozilu.

Efikasnost oba modela odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih benzinskih PureTech motora najnovije generacije, nagrađivanim u protekle tri godine kao najbolji u svojoj klasi, i dokazanim dizel motorima BlueHDi sa najnovijim filterima za očuvanje životne sredine.

Pored sjajnih cijena i opreme, obezbijedili smo specijalne uslove finansiranja.

Test vožnja može da se zakaže u salonu na Starom Aerodromu, Josipa Broza Tita bb ili na telefon 020/610 175, 069/189-993 ili na mejl adresi citroen@efelmotors.com