May 24, 2017

CITROËN C4 BUSINESS ODABRAN OD STRANE VRHUNSKIH PROFESIONALACA

Stigla je još jedna potvrda sjajne ponude koju kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila, ima u segmentu komercijalnih vozila.
Na nedavno održanom izboru za najpovoljniju ponudu vozila, jedna od vodećih svetskih kompanija odabrala je za svoj vozni park model Citroën C4 Business, kao najpovoljniji u odnosu cene, kvaliteta i uslova održavanja.
Ovih dana isporučeno je 70 vozilaCitroën C4 Business koja će ulepšati puteve širom Srbije.

Citroën C4 Business je na svaki način izuzetan automobil sa sjajnim nagrađivanim BlueHDi motorom poslednje generacije. Korisna nosivost ovog modela je 650kg, uz 5 komfornih mjesta za sjedenje, gdje je zadnja klupa preklopiva prema izboru 1/3 ili 2/3 prostora.Bezbjednosni sistem podrazumijeva najasavremenije kočione sisteme, 4 vazdušna jastuka i vazdušne zavjese, sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima, pomoć pri kretanju na uzbrdici.

IMG_7739-1400x800

 

 

 

 

 

 

 

Pored toga, uslovi za boravak vozača i putnika u kabini su vrhunski. Tu jeradio CD MP3 sa komandama na upravljaču i Jack utičnicom,  7” tablet osjetljiv na dodir, CD čitač, USB, Bluetooth, Mirror Link, automatski klima uređaj, zadnji i prednji parking senzori, detektor mrtvog ugla, regulator i limitator brzine, naslon za ruke između prednjih sjedišta, prednji i zadnji električni podizači stakala, upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom. Spoljašnja oprema prati unutrašnju, pa je C4 Business opremljen dnevnim LED svijetlima, zadnjim svijetlima sa 3D efektom, ručicama, retrovizorima i branicima u boji karoserije, elektro podesivim grijanim retrovizorima, svijetlima za maglu.. Za sigurnost vlasnika brine alarmni sistem, a ono što dodatno izdvaja ovaj model su karakteristike motora. Naime, Citroën C4 Business ima potrošnju od svega 4,5l/100km u gradskim uslovima, u mješovitoj vožnji potrošnja je sjajnih 3,8l/100km. I pored ovih sjajnih karakteristika ovaj dizel motor ispušta svega 95gr/km ugljen dioksida, sto ga stavlja u sam vrh malih zagađivača.

IMG_7760-1400x800

Činjenice da se pravnim licima vraća PDV nakon kupovine i da je servisni interval na 20.000km, dodatno predstavljaju sjajne razloge za nabavku ovog izvanrednog vozila.