NOVI CITROËN C5 AIRCROSS – APSOLUTNI KOMFOR I PREFINJENI DIZAJN

C5 Aircross je modernizovao svoj stav i sada pokazuje još više snage i posebnosti. Uzor po pitanju udobnosti i modularnosti i dostupan u plug-in hibridnoj verziji C5 Aircross je redizajniran kako bi postao još privlačniji.

C5 Aircross je promjenio svoj prednji izgled i umesto oblih dobio je strukturisane linije. Na ovaj način postao je vertikalniji i moderniji što stvara utisak širine i sigurnog i impozantnog vozila. Pripadanje višoj gami vidi se i u najsitnijim detaljima: na zadnjem trodimenzionalnom svjetlosnom potpisu, novim sjajnim felnama od 18’’ ili u novoj ponudi za personalizaciju koja je još elegantnija i prepoznatljivija. Novi dizajn ekrana na dodir od 10’’ i centralne konzole pojačavaju savremeni karakter kabine.

Kao referenca po pitanju udobnosti u kabini C5 Aircross neguje svoju različitost nudeći oslanjanje Citroën Advanced Comfort®, nova sjedišta Citroën Advanced Comfort®, prostranost i modularnost bez premca, kao i tehnologije za pomoć u vožnji, kao što je Highway Driver Assist, koje pretvaraju svaku vožnju u pozitivno i bezbrižno iskustvo.

Novi Citroën C5 Aircross  je u programu Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedjelji, u skoro svim evropskim zemljama.

MY CITROËN

My Citroën vam omogućava da ostanete povezani sa vašim vozilom. Zahvaljujući ovoj aplikaciji dobijate personalizovano praćenje održavanja vašeg vozila i pristup Citroën uslugama.