NOVI CITROËN C5 AIRCROSS – APSOLUTNI KOMFOR I PREFINJENI DIZAJN

C5 Aircross je modernizovao svoj stav i sada pokazuje još više snage i posebnosti. Uzor po pitanju udobnosti i modularnosti i dostupan u plug-in hibridnoj verziji C5 Aircross je redizajniran kako bi postao još privlačniji.

C5 Aircross je promjenio svoj prednji izgled i umesto oblih dobio je strukturisane linije. Na ovaj način postao je vertikalniji i moderniji što stvara utisak širine i sigurnog i impozantnog vozila. Pripadanje višoj gami vidi se i u najsitnijim detaljima: na zadnjem trodimenzionalnom svjetlosnom potpisu, novim sjajnim felnama od 18’’ ili u novoj ponudi za personalizaciju koja je još elegantnija i prepoznatljivija. Novi dizajn ekrana na dodir od 10’’ i centralne konzole pojačavaju savremeni karakter kabine.

Kao referenca po pitanju udobnosti u kabini C5 Aircross neguje svoju različitost nudeći oslanjanje Citroën Advanced Comfort®, nova sjedišta Citroën Advanced Comfort®, prostranost i modularnost bez premca, kao i tehnologije za pomoć u vožnji, kao što je Highway Driver Assist, koje pretvaraju svaku vožnju u pozitivno i bezbrižno iskustvo.

Posjetite prodajni salon, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u najudobnijem i najatraktivnijem Citroënu u svojoj klasi.

Novi Citroën C4  je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

MIRROR SCREEN

Funkcija Mirror Screen vam omogućava da, preko aplikacija Android Auto, Apple CarPlay™ i MirrorLink®, pronađete kompatibilne aplikacije vašeg smartphone-a na touchscreen tabletu u vozilu.