Citroën Advanced Comfort®

.

NAŠA IDEJA VODILJA VEĆ SKORO 100 GODINA:
UDOBNOST!

600x430_2

Od svog osnivanja 1919. godine, CITROËN je pojam udobnosti u svijetu automobila. Ovo obećanje se, danas, povezuje sa sloganom brenda “Be different, feel good” i sa četiri glavna stuba inovativnog programa CITROËN ADVANCED COMFORT®: zaštita od spoljašnje buke, udoban boravak u vozilu, pojednostavljena upotreba i smanjeni mentalni napor.

 

GDJE ĆETE PRONAĆI CITROËN ADVANCED COMFORT?

600x430_3

Sa programom CITROËN ADVANCED COMFORT®, Brend sa ševronima koristi svoju stručnost kako bi formulisao odgovarajući odgovor na Vaša očekivanja.

Upoznavanje sa programom CITROËN ADVANCED COMFORT® je veoma lako!
Dovoljno je da pronađete logotip CITROËN ADVANCED COMFORT® na vrhu stranice i klikom pokrenete animaciju koja će Vam otkriti ekskluzivne funkcije udobnosti u vozilu koje izaberete.

POJEDNOSTAVITI BORAVAK U VOZILU

600x430_4Zato što provodite dosta vremena u vozilu, CITROËN ulaže sve napore kako bi Vaša putovanja bila što udobnija zahvaljujući velikodušnom unutrašnjem prostoru, oslobođenom i funkcionalnom, i u kojem ne nedostaje pregrada… Nema potrebe da zatvarate oči kako biste se osjećali kao kod kuće!

 

… OSLOBAĐAJUĆI ŠTO VIŠE PROSTORA!

ZAŠTITA OD SPOLJAŠNJE BUKE

600x430_5

Želite mirna i bezbrižna putovanja? CITROËN ADVANCED COMFORT® misli na Vas stvarajući udobnu, funkcionalnu i umirujuću kabinu zahvaljujući vješanju koje štiti od vibracija, udobnim sjedištima i zvučnoj izolaciji… Prava čaura blagostanja za one koji teško ustaju iz kreveta, kao i za one koji vole da se opuste uveče!

 

POJEDNOSTAVLJENA UPOTREBA

600x430_6

Gotovo je sa problemima pri povezivanju i sa satima provedenim u telefoniranju uz cestu… sa korisnim i intuitivnim tehnologijama za pomoć u putu i sa poboljšanim povezivanjem Vaših ličnih uređaja, ostajete povezani sa Vašim vozilom.

Više udobnosti, jednostavnosti i svakodnevne sigurnosti.

 

SMANJENI MENTALNI NAPOR

600x430_7Posle napornog dana potreban nam je predah!

Ideja četvrtog stuba programa CITROËN ADVANCED COMFORT® je da smanjite mentalni stres i da razbistrite misli! Zbog toga je Vaše vozilo osmišljeno tako da pruži opuštanje sa ambijentalnim osvjetljenjem, koje može da se personalizuje, sa mekim i prijatnim materijalima i sa kvalitetom vazduha optimalnim za zdravlje…

A šta ako bi kabina Vašeg vozila postala izvor blagostanja i bezbrižnosti?

Pozivamo Vas da probate!

OTKRIJTE NAŠA VOZILA SA KOMFOROM