May 27, 2019

CITROËN JE LANSIRAO NOVI MODEL NAOČARA PROTIV MUČNINE NA PUTU: SEETROËN S19

Lansiranje SEETROËNA, u julu 2018., nije prošlo nezapaženo: na veb sajtu je bilo više od 20 miliona pregleda i 15 000 prodaja za nekoliko mjeseci. Nakon ovog uspjeha, CITROËN lansira novi model ovih naočara protiv mučnine tokom putovanja: SEETROËN S19.

Kao i za početni model, naočare SEETROËN S19 su rezultat rada sa startapom Boarding Ring i dizajn studiom 5.5. Nove, pametnije naočare su providne sa plavom tečnosti koja ponovo stvara liniju horizonta kako bi se rešio čulni konflikt.

Odrasli i djeca starija od 10 godina (kada je unutrašnje uho završilo svoj rast) mogu da nose ova dva modela SEETROËN. Naočare nemaju stakla, pa mogu da ih dijele članovi porodice ili saputnici. Dovoljno je da se nose od 10 do 12 minuta čim se pojave prvi simptomi.

SEETROËN S19 je serija ograničena na 1919 primjeraka, u čast stogodišnjici brenda. Artikal je u pretprodaji od 15. maja, a isporuka je početkom jula.
Oba SEETROËN modela se prodaju, za 99 evra, na lifestyle.citroen.com, Lifestyle butiku brenda za sledeće zemlje: Francuska, Portugalija, zemlje Beneluksa, Španija, Italija, Austrija, Nemačka, Velika Britanija, Irska i Poljska.
Ostale zemlje mogu da ih naruče preko sajta Citroën Racing.

Pogledajte video snimak: https://youtu.be/wCDdAIgMJd8