December 30, 2019

CITROËN ZATVARA STOGODIŠNJICU NOVOM VERZIJOM SVOG FILMA, A OTVARA PUT ELEKTRIČNOJ BUDUĆNOSTI!

Citroën privodi kraju godinu svoje stogodišnjice uz posljednji dio svoje kampanje ‘auto-stoper’. U filmu je predstavljen novi SUV C5 Aircross hibrid uz snažnu poruku: ‘Tokom 100 godina Citroën je učinio da automobil bude dostupan svima. 2020. godine, Citroën će da učini da električni automobil bude dostupan svima’.

Citroënova stogodišnjica je obilježila 2019. godinu. 100 godina odvažnosti i kreativnosti je predstavljeno kroz modele koji su i legendarni i popularni (2CV, Type H, Méhari, itd.) ili kroz kampanje Žak Segela. Poglavlja Citroënove istorije su predstavljena kroz film ‘auto-stoper’: 1. epizoda je izašla 2018., druga krajem 2018. (DS, Sebastijan Leb, Žak Segela, itd.), a 3. u februaru 2019. (koncept Ami One).

Krajem 2019., Citroën se vraća sa 4. i posljednjim dijelom, kao velikim finalem. Ponovo pronalazimo auto-stopera koji putuje kroz epohe… do posljednjeg modela brenda: novog SUV-a C5 AIRCROSS hibrida.

Prvo pojavljivanje ovog modela na TV-u je bilo 6. novembra, a njegove porudžbine su otvorene. Prvi Citroënov hibrid, koji može da se dopunjava, pokreće ofanzivu brenda po pitanju uvođenja električnih vozila i omogućava filmu da prenese snažnu poruku: ‘Tokom 100 godina Citroën je učinio da automobil bude dostupan svima. 2020. godine, Citroën će da učini da električni automobil bude dostupan svima’.