June 27, 2018

OTKRITE NOVI CITROEN BERLINGO VAN, POGODAN ZA SVE UPOTREBE!

MODEL IKONA SA MODERNOM I POUZDANOM LICNOSCU!

Izumjeli smo van model sa integrisanom ćelijom opterećenja, Citroën nastavlja svoju priču sa vanom modernijim nego ikada.Novi Berlingo posjeduje jedinstveni dizajn i robusan stil za sve profesionalce.
-Novi model je robusan sa zaštitničkim stavom.Spoljašnji stil je promijenjen sa višim vjetrobranom postavljenim naprijed i višim i nižim prednjim dijelom, značajno postignuće je dodavanje na prednjoj strani platforme EMP2, čineci kraću prednju prevlaku.
-Jedinstveni prednji dio koji obezbjedjuje dodatnu zaštitu i konzistentnost sa Citroënovim identitetom i njegovim velikim bratom Jumpy-em.
-Stilizovan sa savršeno konzistentnim stranama i funkcionalnim izgledom u zadnjem dijelu.
-Enterijer dizajniran za profesionalce koji daje solidnost praktičnosti, posebno sa čistom i svijetlom instrument tablom optemljenom brojnim korisnim tehnologijama .

“UDOBNA” UDOBNOST: VAN DIZAJNIRAN ZA SVE UPOTREBE

-Inspirisan profesionalizmom da bude idealan partner profesionalcima, novi Citroën Berlingo Van gradi na svojim jakim tačkama i donosi rešenje pogodno za svakog profesionalca.

-Nudi rešenje sa širokim spektrom upotreba: dvije veličine M i XL, dužine 4.40m i 4.47m.

-Postaje bliži potrebama korisnika, nudi dvije specijalne verzije “radničku” i “vozačku” koje se razlikuju od filozofije i koriste zahvaljujući svom klirensu, zaštiti motora i nivoa opreme.

-Svestranost i modularnost su ilustrovani Extenso Cab za sjedenje tri osobe u prvom redu i modularni Crew cab za prevoz do pet putnika u prvom i drugom redu.

-Donosi najinteligentniji dizajn za pojednostavljenje svakodnevnog života, sa odličnim zadnjim pristupom pomoću zamahnih ili panelnih zadnjih vrata, kliznih vrata, korisnog prostora za odlaganje i rekordne nosivosti do 1.000 kg, održavajući istu širinu izmedju točkova (1,23m) za lako utovaranje europaleta.

UDOBNOST VAN-A SA SAVREMENIM KARAKTERISTIKAMA

-Kroz vrijeme, Novi Berlingo zadržava svoja prvobitna vozila za putnike.Pružajući vozačima najviši nivo udobnosti i osigurava optimalnu bezbjednost.

-Postavke vješanja korisne od svih Citroën umijeća za komfor koji nema cijenu.

-Nova platforma dizajnirana da obezbijedi najprikladniji odziv, iskoristivši najfinije znanje kompanije Citroën, novi model je unaprijedjen novom EMP2 platformom naprijed radi poboljšanog rukovanja i poslednje generacije tehnologije.

-Izuzetna količina tehnologije za ovaj segment, sa 20 sistema asistencije vozaču olakšava svakodnevni zivot uključujući indikator opterećenja i surround sistem za vidljivost pozadi, oba sistema prvi put u LCV segmentu, sve kategorije u kombinaciji, kao i Color head-up displej, električna ručna kočnica, adaptivni tempomat sa funkcijom Stop i aktivna sigurnosna kočnica, takodje četiri tehnologije povezivanja uključujuci Citroën Nav i bežični punjač za smartfon.

-Poslednja generacija motora jakih u pogledu performanci i efikasnosti: BlueHDI 1.5 dizel, PureTech 1.2 benzin i uvodjenje EAT8 automatskog mjenjača.