September 19, 2014

DS 3 i INES DE LA FRESANŽ (INES DE LA FRESSANGE) PARIS CONCEPT : SUSRET IZMEĐU DVE ŠIK PARIŽANKE

Centar za stil DS-a i modna kuća Ines de La Fresanž Pariz su sarađivali na razvoju dva jedinstvena i atraktivna koncepta, DS 3 i DS 3 CABRIO. Na ovim vozilima, DS susreće slobodan duh koji je proizašao iz mode i čije se oštro oko može videti u izboru grafika, materijala i boja. Ova dva koncepta nude snažan i dobro osmišljen stil namenjen jednoj “šik” Parižanki, koja je istovremeno elegantna, odvažna, moderna i nezavisna.

Počev od sutra, oni će biti pred-premijerno izloženi na DS WORLD PARIS. DS 3 limuzina će biti, od 4. oktobra, predstavljena na Sajmu vozila u Parizu.

Saradnja između DS 3 i modne kuće Ines de la Fresanž Pariz, koja je Cheap Pandora Jewelry Canada učestvovala u razvoju ova dva koncepta, je prvenstveno susret dve ikone (modne ikone i ikone u svetu vozila) koje dele isti ukus za eleganciju, prefinjenost i moderan dizajn.
Ova dva jedinstvena vozila se razlikuju najpre po kombinaciji boja na karoseriji. Vozilo DS 3 je odeveno u saten Ink plavu boju koja se elegantno slaže sa sjajnom crnom Onyx bojom krova. Vozilo DS 3 CABRIO se šepuri u svojoj crnoj Perla Nera bojom koja je istaknuta mat Infinitive plavom bojom. Obe verzije su opremljene novim alufelnama od 17’’Aphrodite koje povećavaju dinamiku stila.

Osmišljene kako bi istakle novi svetlosni potpis vozila DS 3, obe verzije ekskluzivno imaju školjke za retrovizore u boji « Crvena Ines ». Vozilo DS 3 je dobilo mnogobrojne elemente za personalizaciju: potpisna nalepnica « Aéropostale » koji ukrašava zadnji deo vozila, logo Ines de la Fressange Paris na B stubu i na središnjem delu točkova. Trobojna paleta boja (plava, bela i crvena) potpuno predstavlja parisko poreklo obe marke i njihovu vezu sa elegancijom i luksuzom na francuski način.
DS 3 & DS 3 CABRIO Ines de la Fressange Paris Concept dele istu unutrašnjost koja je slaže sa tri simbolične boje ovog spoja. Personalizacija i sofisticiranost su u modi. Sedišta su od plave kože sa belim štepom. Koža je od Cheap Pandora Jewelry Canada izvrsnog kvaliteta koja se nalazi i na naslonima za glavu na kojima se takođe nalazi isti potpis « Aéropostale ». Instrument tabla se prepoznaje po svojoj boji Crvena Ines sa amblemom u emajl stilu. I na kraju, kako bi se dodalo još malo prefinjenosti, patosnice nadahnute potpisom « Aéropostale », su osmlišljene tako da pružaju najveću udobnost putnicima.
Ova dva konceptualna vozila DS 3 & DS 3 CABRIO su veoma stilizovana i savršeno predstavljaju pariski šik, kao i mogućnost personalizacije za DS 3.

CL 14.108.002