January 28, 2019

KOLEKCIONARSKO IZDANJE „ORIGINS“

ZA PROSLAVU STOGODIŠNJICE CITROËN-OVE ODVAŽNOSTI I NJEGOVIH INOVACIJA!

Za svoju stogodišnjicu, brend Citroën otkriva izdanje „collector exclusive“, koje se sastoji od nekoliko modela game: C1, C3, SUV C3 Aircross, novi C4 Cactus, C-Elysée i C4/Grand C4 SpaceTourer. Verzije, koje će biti u prodaji tokom prvih šest mjeseci 2019. godine, odaju počast sto godina kreativnosti i odvažnosti.

Ovo kolekcionarsko izdanje, puno osobenosti, umjerenih boja i elegancije, počiva na jedinstvu stila, boja i materijala sa elementima u posebnoj bronzanoj boji, koja predstavlja okretanje prema originalnim ševronima, i sa potpisom „Origins since 1919“. Svaki model ima najmoderniju opremu koja je inspirisana potrebama kupaca.

Sa više od 100 godina kreativnosti, Citroën je uvijek umio da oda počast svom porijeklu pomjerajući kodove i ponovo osmišljavajući automobil. Za proslavu svoje stogodišnjice, Citroën će, ovog januara 2019., otkriti svoje kolekcionarsko izdanje nazvano „Origins“ sa nekoliko vozila aktuelne game (zavisno od tržišta): C1, C3, SUV C3 Aircross, novi C4 Cactus, C-Elysée i C4/Grand C4 SpaceTourer. Ovih šest modela nose identitet Citroën-ovih proizvoda, sa snažnim stilskim jezikom i sa programom Citroën Advanced Comfort®.