June 21, 2020

NOVI 100% ËLEKTRIČNI C4 I NOVI C4: OTKRIVANJE NOVE GENERACIJE CITROËNOVIH LIMUZINA!

U 2020. godini, Citroën nastavlja svoju električnu ofanzivu u polju limuzina otkrivajući prve slike novog 100% ëlektričnog C4 i novog C4.

Potpuno redizajnirana limuzina nove generacije koja preuzima standarde segmenta kompaktnih limuzina i i kompletni Citroënov identitet kroz:
. Mogućnost izbora pogonskog sklopa: 2020. godine, « Citroën goes Ëlectric for all ». Novi 100% ëlektrični ë-C4 peti je opus iz Citroënove strategije za elektrifikaciju, posle modela SUV C5 Aircross Hibrid, Ami, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer. Pored ove 100% Ëlektrične verzije, novi C4 je dostupan i sa benzinskim ili dizel pogonom, kako bi najbolje zadovoljio klijentove potrebe.
. Snaga koncept vozila: čista i aerodinamična linija, koja obiljeležava novu fazu Citroënovog stila, igra se sa različitim standardima za vozila. Ovaj model se ističe svojim grafičkim i jedinstvenim dizajnom, uzdignutim, kompaktnim i energičnim držanjem. Model koji je spreman za skok i koji je postavljen na točkove velikog prečnika.
. Udobnost u kabini: pristutni su svi sastojci programa Citroën Advanced Comfort® za novi nivo udobnosti sa, naročito, oslanjanjem sa hidrauličnim progresivnim jastucima®, sjedištima Advanced Comfort, prostranom unutrašnjošću, korisnim tehnologijama koje olakšavaju svakodnevnicu i inovacijom za suvozača. Sve ove funkcije su poboljšane ë-Confortom u električnoj verziji, jer se, zbog tišine, osjećate kao da se vozite u čauri.
Dostojni naslednici dugog niza odvažnih limuzina, među kojima je i GS koji slavi pedesetogodišnjicu, novi ëlektrični ë-C4 – 100% i novi C4 će biti predstavljeni 30. juna i oni će biti najinteresantniji noviteti u drugoj polovini 2020. godine.