November 13, 2017

NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËN C3 AIRCROSS SLAVI BOŽIĆNU MAGIJU U PRINTEMPS-U HAUSSMANN-A

Citroën se udružuje sa Printemps-om za proslavu Božića.

Grand Magasin iz bulevara Haussmann, u Parizu, postavio je božićnu bajku u svojih 11 vitrina, kojom poziva male i velike da krenu na nevjerovatno putovanje poklona.

U Citroën-ovoj vitrini, mladi junaci iz bajke, Žil i Violet, suočavaju se sa strašnom pustinjom u snijegu. Ali oni mogu da računaju na robustan i zaštitnički novi kompaktni SUV C3 Aircross kako bi nastavili svoje putovanje. Do 5. januara 2018. upoznajte se sa ovom sjajnom kreativnom postavkom.

757x426_C3Aicross_VISUEL2

Sa približavanjem novogodišnjih praznika, u dječijim očima se najviše vidi božićna magija. Od 1913. godine, generacije djece, u pratnji roditelja, mogle su da se dive postavkama u vitrinama Printemps-a, velike prodavnice na bulevaru Haussmann.

I ove godine, više od 10 miliona prolaznika će moći da vidi animacije 11 vitrina Printemps Haussmanna, čija je tema, božićna priča nazvana «Božić, nevjerovatno putovanje poklona», organizovana oko šest divnih slika, koje predstavljaju putovanja po svijetu, koja su osmišljena u saradnji sa Grand Magasin-om, u čijim je vitrinama brend Citroën, prisutan od 1935. godine!

757X426_C3Aircross_VISUEL3

Ovo nevjerovatno putovanje uvodi mlade i neustrašive Žil i Violet, koje je Printemps odabrao kako bi, na pet kontinenata, izabrali najljepše božićne poklone. Od jedne do druge vitrine, ova dva junaka dijele, sa malima i sa velikima, svoje avanture. A u Citroën-ovoj vitrini, koja je nazvana «Avantura u pustinji», Žil i Violet treba da se suoče sa strašnom pustinjom: oni mogu da računaju na novi kompaktni SUV C3 Aircross kako bi natovarili mnogobrojne poklone i brzo otišli prema Grand Magasin-u.

Saradnja Citroën-a sa Printemps-om  je pojačana izložbom novog kompaktnog SUV-a C3 Aircross u tri Printemps-ove prodavnice (Bulevar Haussmann, Parly 2 i Toulon), u kojima ovaj model, postavljen između jelki, slavi, svojom snagom i svježinom, božićni duh.

Svečano predstavljene 7. novembra, u prisustvu glumice Nikol Kidman, božićne vitrine Printemps Haussmann-a, među kojima je i Citroën-ova vitrina, mogu da se vide do 5. januara 2018., kao i na društvenim mrežama Citroën-a i Printemps-a.