June 7, 2018

NOVI SUV C5 AIRCROSS: JEDINSTVENI KARAKTER U OVOM SEGMENTU

Obdaren snažnim karakterom, novi SUV C5 Aircross se razlikuje po svom jedinstvenom, energičnom i samopouzdanom stavu. Dug 4,50m, robustan i mišićav, pun snage i bez imalo arogancije, on ističe svoju različitost, u svijetu SUV-a, svojim fluidnim linijama naglašenim snažnim grafičkim elementima, poput štitnika Airbump®, velikih točkova prečnika 720mm, klirensa od 230mm i prepoznatljivih krovnih nosača. Njegova kabina, sa svojom horizontano obrađenom instrument tablom, sa obuhvatajućim sjedištima sa visokim položajem koji omogućava dominiranje nad putem, sa širokom centralnom konzolom i sa toplim materijalima, odmah stvara osjećanje zaštićenosti i prostranosti. Poput posljednjih Citroën-ovih modela, C5 Aircross ima široku ponudu personalizacija, sa 30 spoljašnjih kombinacija koje kombinuju 7 boja karoserije, dvobojni crni krov i 3 kolor paketa sa detaljima u boji na prednjem braniku, na Airbump-ovima® na donjem dijelu vrata i ispod krovnih nosača. On, takođe, ima i 5 unutrašnjih uređenja gdje komplementarne boje i materijali igraju na kartu svjetlosti i topline, u ‘casual chic’ i prestižnom duhu koji je u trendu.

NOVI SUV C5 AIRCROSS : NAJUDOBNIJI I NAJMODULARNIJI SUV U SVOM SEGMENTU

Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi SUV C5 Aircross se razlikuje po svojoj udobnosti i pristupu prostoru u kabini. On uvodi inovacije kroz svoj globalni komfor, potpuno tipičan za Citroën, sa dvije velike novine: Citroën-ovo oslanjanje sa hidrauličnim progresivnim jastucima® i sjedišta Advanced Comfort, za neprevaziđeni kvalitet filtriranja i udobnosti u vožnji: pravi poziv na putovanje za sve putnike. On nudi jedinstvenu modularnost u segmentu, koja je rezultat jedinstvenog Citroën-ovog umijeća u svijetu monovolumena, sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća sjedišta i sa zapreminom prtljažnika „Best in Class“, koja varira od 580L do 720L.

NOVI SUV C5 AIRCROSS : MODERAN I HIGH-TECH SUV SLJEDEĆE GENERACIJE

Potpuno moderan, sa TFT digitalnim ekranom od 12,3’’ i touchscreen tabletom od 8’’ sa kapacitivnim ekranom, novi SUV C5 Aircross ima 20 tehnologija posljednje generacije, koje pomažu u vožnji, kao što su Highway Driver Assist, uređaj za autonomnu vožnju nivoa 2, kao i 6 naprednih tehnologija za konektivnost. On je ultra konektovan, i nudi bežično punjenje mobilnog telefona ili, npr., ConnectedCAM Citroën®. Opremljen efikasnim i performantnim dizel i benzinskim motorima od 130KS do 180KS i novim automatskim mjenjačem EAT8, C5 Aircross će biti prvi Citroën-ov model koji će, od kraja 2019. imati tehnologiju Plug-in Hybrid PHEV.

Novi SUV C5 Aircross će se proizvoditi u Francuskoj, u fabrici Ren – la Žane i biće u prodaji u Evropi krajem 2018.