July 6, 2018

CITROËN PREDSTAVLJA PRVE NAOČARE KOJE OTKLANJAJU MUČNINU NA PUTOVANJIMA: SEETROËN!

Popularni brend, u svakom smislu usmjeren na pružanje udobnosti, Citroën predstavlja SEETROËN, prve naočare koje eliminišu mučninu i neprijatnosti koje ona donosi tokom putovanja. Iako nisu u mogućnosti da spriječe zastoje i gužve u saobraćaju, one pružaju rješenje za ovo široko rasprostranjeno stanje (poznato i kao kinetoza) koje pogađa preko 30 miliona ljudi širom Evrope. Jedna od tri osobe ima simptome mučnine tokom vožnje bar jednom u svom životu.

Iz Citroën-a su odabrali rješenje koje je prevashodno namijenjeno mornarima, i odlučili su da ga predstave široj javnosti – na brodovima, u automobilima, autobusima i u avionima – stvaranjem SEETROËN naočara.

•Naočare SEETROËN koriste BoardingRingTM tehnologiju razvijenu na osnovu start up biznis rešenja firme istog imena u Varu na jugu Francuske. Patentirano i testirano paramedicinsko rješenje ima ocjenu efikasnosti 95%.

•Opremljene su pokretnom tečnošću u prstenovima oko očiju, duž prednje ose oka (desno / lijevo) i sagitalne ose (naprijed / nazad), i tako stvaraju vještačku liniju horizonta kako bi riješili sukob između čula koji izaziva bolove.

• Za dizajn naočara, Citroën je odabrao 5.5, kolektivni dizajnerski studio sa sjedištem u Parizu, koji je uspješno integrisao svež, jednostavan i ergonomski stil brenda. Rezultat su sjajne naočare sa high-tech izgledom u bijeloj soft-touch plastici.

Seetroën

 

Pa, kako one tačno funkcionišu?
• Stavite naočare čim doživite početne simptome.
• Posle 10 do 12 minuta, naočare vam omogućavaju da se resinhronizuje srednje uho dok su oči fokusirane na nepokretni objekat, kao što je pametni telefon ili knjiga.
• Isključite naočare i uživajte u ostatku svog putovanja.
Predviđene su za upotrebu odraslih i dece starije od deset godina (kada je unutrašnje uho završilo rast).
Naočare su bez stakala, tako da ih mogu koristiti svi u porodici, kao i svi saputnici. Mogu se nositi i na drugim naočarima.

Mogućnost naručivanja je od oktobra 2018 godine.