Novi Citroën C4 Cactus

PREDNOSTI

NOVA LIMUZINA CITROËN C4 CACTUS

Citroën otkriva novi C4 Cactus, svoju novu kompaktnu limuzinu. Značajno unaprijeđen, C4 Cactus prihvata kodove svog segmenta po pitanju tehnologija i motora, ali se razlikuje svojim jedinstvenim karakterom i komforom.

Opremljen oslanjanjem sa hidrauličnim progresivnim graničnicima™ i sjedištima Advanced Comfort, novi  C4 Cactus je ultra udobna limuzina koja će da prodrma tržište u prvom tromesječju 2018. godine.

DETALJI

SPOLJAŠNJI DIZAJN

William CROZES @ PLANIMONTEUR

 

Jedinstveni karakter, odvažni dizajn

 

On usvaja novi širi prednji dio u koji su ugrađena nova LED dnevna svijetla, u nastavku ševrona, koji se prostiru cijelom širinom vozila, izdužena prednja svijetla, koja su naglašena crnim sjajnim umecima, i branik u boji karoserije za veću dinamičnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozadi, on potvrđuje karakter limuzine svojim prečišćenim i glatkim poklopcem motora, koji je istaknut novim, tankim i zakrivljenim, 3D LED svijetlima koja šire vozilo čineći ga modernijim.

 

Novi Citroën C4 Cactus unosi dah svježine i originalnosti u svijet kompaktnih limuzina.
Sa prečišćenim i monolitnim izgledom, on ističe grafičke elemente, tipične za svijet Citroën-a, koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, poput štitnika Airbump® na donjem dijelu vrata, neprekidnog zastakljenog pojasa i lebdećeg krova, dvostrukog reda svijetala na prednjem dijelu ili širokog 3D LED svjetlosnog potpisa pozadi.

Novi C4 Cactus nudi 31 kombinaciju za personalizaciju spolja, sa 9 boja karoserije i 4 Color paketa* koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji.

*zavisno od verzije

 

 

 

William CROZES @ PLANIMONTEUR

William CROZES @ PLANIMONTEUR

 

PERFORMANSE

Eko-efikasnost i zadovoljstvo u vožnji
Živost motora, ubrzanje i među-ubrzanje su poboljšani zahvaljujući lakoj i efikasnoj platformi i motorima poslednje generacije. Benzinski PureTech motori poslednje generacije su izabrani za motore godine, dok dizel BlueHDi motori zadovoljavaju normu Euro 6 koja nastoji da smanji emisiju NOX i potrošnju goriva.
Mjenjač EAT6, udružen sa motorom PureTech 110 S&S, nudi vrhunske performanse i izuzetno zadovoljstvo pri upotrebi. Novi Citroën C4 Cactus je dostupan i sa motorom PureTech 130 S&S sa šestostepenim ručnim mjenjačem.

William CROZES @ PLANIMONTEUR