PREDNOSTI

Kvalitet

Najveća pouzdanost za profesionalnu upotrebu: testiran na više od 4 miliona kilometara, pri čemu je korišćena tehnička platforma.

qualite

PERFORMANSE

Performanse

Izvršeni su specijalni testovi:
– 30 000 km na lošim putevima, vozila praznog ili pod punim opterećenjem, za provjeru strukture karoserije, udobnosti i izdržljivosti;
– 1 000 testova u 10 cm vode kako bi se provjerila zaptivenost, ali i testovi izvršeni u nekoliko centimetara vode u tunelu gde prska slana voda kako bi se provjerila otpornost na koroziju;
– više od 500 ciklusa testova na stazama sa slabim prianjanjem, kako bi se provjerilo držanje na putu;
– 500 000 ciklusa testova, koji predstavljaju najintenzivnije korišćenje u periodu od 10 godina, za zatvaranje vrata.

Jumper_PerformancesEprouvées

DETALJI

Novi CITROËN Jumper je dobio najbolje od stručnosti Brenda po pitanju konstrukcije, ergonomije (povezivanje i udobnost), sigurnosti i ekonomičnosti u upotrebi.

Ova nova verzija nudi trajnost i pouzdanost u svim situacijama i pruža Vam bezbrižnu upotrebu i vožnju na svakodnevnim radnim putanjama.

 

U novom Jumper-u, Vašem poslovnom partneru, CITROËN je hteo da ode korak dalje nudeći više dizajna, više udobnosti, više korisnih tehnologija … i kontrolisane troškove upotrebe.

Novi CITROËN Jumper je dostupan u 4 dužine tovarnog prostora (L1, L2, L3, L4) sa 3 međuosovinska rastojanja (3 m, 3m45, 4m04) i 3 moguće visine (H1, H2, H3). Ukupno, CITROËN Jumper postoji u 8 verzija dostavnog vozila sa kapacitetima od 8 do 17 m3.