Revolte

Légende ci-dessous
Revolte

DIZAJN

01_DesignREVOLTE, raskošni prestupnik

Energične linije, kompaktne dimenzije, izvajane bočne strane… REVOLTE pomera granice luksuza koje izjednačavamo sa izgledom karoserije vozila iz visoke game. On ima karakteristike koje su daleko od onih koje se javljaju u svetu vozila.

Mnogo više od malog, funkcionalnog vozila, REVOLTE daje prednost vatrenosti i razdražljivosti: svojim kompaktnim dimenzijama i svojom karoserijom koja menja tradicionalne kodove luksuza kako bi se obojila u intenzivnu i blistavu nijansu ljubičaste.

Spušteno vozilo koje dobro leži na svoja četiri točka, REVOLTE je odlučan da prevaziđe sve teškoće u gradskoj vožnji. Bilo da se radi o naglašenim blatobranima, o zategnitum linijama poklopca motora, ili o izvajanim bočnim stranama, REVOLTE otkriva snažnu muskulaturu koja je spremna da krene.

Celokupna savremenost REVOLTE-a se izražava kroz stilsku provokaciju koja je inspirisana jednim od njegovih najslavnijih predaka: Spačekom. Ali jeretik po prirodi, REVOLTE dovodi u pitanje sve kodove Spačeka i sistematski preispituje vrednosti koje su u osnovi mita.

UNUTRAŠNJOST

02_IntérieurREVOLTE ima odvažno luksuznu kabinu

REVOLTE-ova vrata koja se otvaraju u suprotnom smeru olakšavaju ulazak i otkrivaju višebojnu unutrašnjost koja podseća na kutijicu za šminku. Pletena crna koža, tamno crveni baršun i sjajni aluminijum su glavni materijali u kabini. Dakle, izbačeni su klasični materijali, kao što je drvo, i konvencionalne boje: unutrašnjost REVOLTE-a je istovremeno odvažna i luksuzna.

REVOLTE se takođe usudio na kabinu sa tri sedišta koja nudi opremu sličnu onoj za unutrašnje uređenje. Putnički prostor je opremljen sofom savremenog dizajna čije meke linije pokrivaju ceo zadnji prostor, kao i deo koji je obično rezervisan za saputnika. Putnik koji sedi pozadi može da ispruži noge i da uživa u ovoj udobnoj i luksuznoj kabini.

REVOLTE ima strukturu, sa neobičnim i originalnim oblicima, koja nikad nije korišćena na ovakvom tipu vozila.

TEHNOLOGIJA

03_TechnologiesREVOLTE ili biranje inteligentne tehnologije

REVOLTE-ov pristup inovacijama odražava njegov stav prema luksuzu. U unutrašnjosti, ekran osetljiv na dodir je obložen kristalima tamnocrvene boje.

Elegantna i šik, zadnja klupa nije samo sjajan prikaz stila, u njoj se nalaze i električne baterije.

Krov vozila je prekriven fotonaponskim ćelijama koje snabdevaju energijom, čak i kada je vozilo parkirano, opremu koja je zadužena za udobnost. Nema potrebe da se troše električne baterije.

Ovo vozilo privlači pažnju svojim zaobljenim linijama stakla koje naglašavaju liniju maske. Ševroni se ističu preko prozirnog dela stakla sa pozadinskim osvetljenjem.

HIBRID

04_HybrideREVOLTE, moderni aktvista

Savremeno i sofisticirano vozilo sve do motora, REVOLTE ima pogon koji je odlučno okrenut prema budućnosti. U potrazi koja gura svet automobila u pravcu “”potpuno električnog vozila””, REVOLTE se razlikuje time što ima hibridni pogon koji može da se puni. Ovo rešenje je istovremeno i uzbudljivo i uverljivo.

Karakteristike i obeležja pogona su sledeće:
– tradicionalni motor sa unutrašnjim sagorevanjem malog obima udružen sa elektromotorom;
– mogućnost vožnje u ZEV modu (Zero Emission Vehicule), to jest bez ispuštanja gasova;
– mogućnost punjenja baterija koje napajaju elektromotor.

Ovaj hibridni pogon, koji može da se puni, ostavlja više prostora električnom načinu vožnje, jer ne samo da ne ispušta CO2, već i garantuje tišinu u vozilu i veliku udobnost u vožnji.